Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Kaynak’tan, FETÖ’ye DAEŞ benzetmesi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ta MHP ve CHP il yönetimini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye’nin önemli bir sınavdan geçtiğini ifade ederek, FETÖ’yü DAEŞ’e benzetti.İlk...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ta MHP ve CHP il yönetimini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye’nin önemli bir sınavdan geçtiğini ifade ederek, FETÖ’yü DAEŞ’e benzetti.
İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Esat Şengül ve yönetimini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Süleyman Öner ve yönetimini nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretler sırasında konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ’nün sapık zihniyetini DAEŞ’e benzetti. Kaynak, “Sapık idealleri için dini kullananın DAİŞ’ten ne farkı var. Oda haşa İslam adına cinayet işliyor. FETÖ İslam adına insanlara takiye yaptırıyorsunuz, gizlen diriyorsunuz. Namazı gözünle kıl, alkol alabilirsin, eşin bikini giyebilir. Normal kullanan ve giyenler için tabii ki bizim sözümüz yok. Ve düşünün ki bu adam dünyanın her yerinde Müslümanlar zulme uğrarken ağzından bir tek kınama ifadesi çıkmamış biridir” dedi.
15 Temmuz demokrasi şehitleri ve gazilerini kapsayan kanunda iyileştirmeye gideceklerini kaydeden Kaynak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve siyasi liderlerin çağrısı üzerine sokaklara çıkan ve şehit ve gazi olan vatandaşlarımız için ilk kanun ve kararnamede bu arkadaşlarımızın kardeşlerimizin şehitlerimizin ve gazilerimizin terörle mücadele kanunu kapsamında şehit ve gazi sayılacağını ilan etmiştik. Şimdi iyileştirme yapacağız inşallah” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.