Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Elvan, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Alçakça, kalleşçe, şerefsizce. Hainler yine masumları hedef aldı. Ankara’daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler,...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Alçakça, kalleşçe, şerefsizce. Hainler yine masumları hedef aldı. Ankara’daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir" dedi.
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, sosyal paylaşım sitesi Twitter (@lutfielvan) ve Facebook hesabından Ankara’daki hain saldırı ile ilgili bir mesaj paylaştı. Elvan, mesajında, "Alçakça, kalleşçe, şerefsizce. Hainler yine masumları hedef aldı. Ankara’daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir. Şimdi omuz omuza vererek, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden bu hainlere karşı dim dik durma vaktidir. Biz birlikteliğimizden ödün vermediğimiz sürece terör örgütleri hep kaybetmeye mahkum olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizden de hiçbir şey eksiltmeyecektir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı,yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.