Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Göçmenleri, Başkan Kadıoğlu’nu ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği tarafından Gazi Osman Paşa Parkı’nda düzenlenen programa katıldı.Esenyurt Gazi Osman Paşa Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına katılan...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2013 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2013 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği tarafından Gazi Osman Paşa Parkı’nda düzenlenen programa katıldı.

Esenyurt Gazi Osman Paşa Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına katılan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ‘un modern kentleşme yönünde hızla ilerlediğini söyledi. Kadıoğlu, "Göreve başladığımız günden bu yana eğitim, sağlık, spor, ibadethane, yol, yeşil alan, kültür sanat gibi vatandaşımızın ihtiyacı olan birçok dev projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunduk. Eğitimde, sporda, yeşil alanda, sağlıkta ve kültür merkezlerimiz ile binlerce Esenyurtlu vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz." dedi. Kadıoğlu, Balkan Göçmenleri Derneği yönetimi ve üyelerinin ilçede yapılan çalışmalar hakkındaki sorularını da cevapladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.