Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: “Terörle Mücadelede Uluslararası Dayanışma Şart”

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, terörle mücadelede uluslararası dayanışmanın şart olduğunu belirterek, "AB’nin terörist kabul ettiği PKK’nın Avrupa şehirlerinde benzer faaliyetlerde bulunması da kabul edilemez görülmeli ve engellenmelidir....

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, terörle mücadelede uluslararası dayanışmanın şart olduğunu belirterek, "AB’nin terörist kabul ettiği PKK’nın Avrupa şehirlerinde benzer faaliyetlerde bulunması da kabul edilemez görülmeli ve engellenmelidir. ’Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, bana zarar vermiyorsa beni ilgilendirmez’ yaklaşımı artık sona ermelidir" dedi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Ankara, İstanbul, Paris ve Brüksel saldırıları gösteriyor ki, terörle mücadelede uluslararası dayanışma şarttır. Paris’in güvenliği İstanbul’un güvenliğinden, Brüksel’in güvenliği Ankara’nın güvenliğinden ayrı düşünülemez. DEAŞ, PKK, YPG, DHKP-C veya adı ne olursa olsun masum sivilleri katleden, demokrasiye ve hukuka savaş açan örgütler terör örgütleridir. Nasıl Paris ve Brüksel saldırısından sonra DEAŞ’ın bu şehirlerde yardım toplaması, dernek kurması, yayıncılık yapması, propaganda faaliyeti yürütmesi, adam devşirmesi kabul edilemez bir durum olarak görülürse, AB’nin terörist kabul ettiği PKK’nın Avrupa şehirlerinde benzer faaliyetlerde bulunması da kabul edilemez görülmeli ve engellenmelidir. ’Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, bana zarar vermiyorsa beni ilgilendirmez’ yaklaşımı artık sona ermelidir. O yılan bir gün kendini görmezden gelen veya himaye edeni de sokar. Terör örgütlerine karşı çifte standart samimiyetsizliktir. Terörle baş etmenin yolu öncelikle samimi gayretten ve birlikte hareketten geçer" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.