Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: “Biz Millete Sevdalı Bir Kadroyuz”

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Biz millete sevdalı bir kadroyuz. Biz insan odaklı çabanın içerisindeyiz” dedi.Kayseri Mahallesi’nde düzenlenen tanıtım kokteyline Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Vali Orhan Düzgün, AK...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Biz millete sevdalı bir kadroyuz. Biz insan odaklı çabanın içerisindeyiz” dedi.
Kayseri Mahallesi’nde düzenlenen tanıtım kokteyline Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve davetliler katıldı. Programda konuşan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, “Biz Kayseri ile her zaman gurur duyduk. Sayın Abdullah Gül ile Taner Yıldız ile Mehmet Özhaseki ile gurur duyduk. Kayseri bize hep sahip çıktı. Birileri seçim vaatlerinde bulunarak mega kent şehir kuracaklarını söylüyorlar. Mega kent görmek isteyen Kayseri’ye gelsin. Gelsinler Konya’ya baksınlar. Lafa değil icraata baksınlar. Beyefendi emeklilerle ilgili popülizmle milleti kandırmaya çalışıyor. Kendisi SSK müdürüyken yaşlılar sıralarda bekliyorlardı. Kayseri’ye 13 katrilyon yatırım yaptık. Kayseri’yi geliştirmenin gayreti içinde olduk” şeklinde konuştu.
Kayseri’ye yapılan hizmetlerden bahseden Akdoğan, “Kayseri’de 83 kilometre duble yol vardı. Biz iktidara geldiğimizde Kayseri’ye 424 kilometre duble yol yapıldı. Biz millete sevdalı bir kadroyuz. Biz insan odaklı çabanın içerisindeyiz. Hizmet etmek için mücadele ettik. Şimdi kritik noktaya geldik. Birileri bizi eski Türkiye’ye götürmeye çalışıyor. Nedir? Terör dönemi, işsizlik dönemi, koalisyon dönemidir. Bunun için bir çaba var. Herkesi bir araya getirdiler. Tek dertleri Türkiye çok oluyor diyorlar. 2002 yılında Türkiye’ye ‘hasta adam’ diyorlardı. Şimdi ‘sesi çok çıkıyor’ diyorlar. Küresel sistem bundan çok rahatsız oldu. Bizim bütün kazanımları kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok. Geleceğimize sahip çıkacağız. Yine bir mücadele var. Bu mücadeleyi vermemiz gerekiyor. Onlar ‘AK Parti batsın da Türkiye ne olursa olsun’ diyorlar” diye konuştu.
Programda Başbakan Yardımcısı Akdoğan’ın kızı Hatice Kübra da, Akdoğan’ın kucağında protokolde yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.