Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan 'ikinci kalkışma' iddialarına yanıt verdi!

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Gençlik Kolları toplantısında konuştu. İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan 'ikinci kalkışma' iddialarına yanıt verdi!
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla yollara dökülen sizlerdiniz. Gençleri hep eleştirdiler. Apolitik dediler. Siyasi olaylara Fransız dediler. Ama siz o gece ülkeyi alçaklara teslim etmediniz.

'15 TEMMUZ GECESİ MELİH'İ ARADIM DEDİM Kİ...'

Saat 11:30’da Melih’i aradığımda dedim ki, “Melih hazır ol. Teşkilatını hazırla. Cumhurbaşkanımızla konuştum ölümüne direneceğiz. Hiçbir haine bu bayrağı teslim etmeyeceğiz.” Melih kardeşim 'Biz hazırız genel başkanım' dedi.

MGK’nın tavsiyesi ve Bakanlar Kurulumuzun da alacağı kararla 15 Temmuz, Şehitler ve Demokrasi Günü olarak her yıl kutlanacaktır. 15 Temmuz artık resmi bir bayram haline gelmiştir.

İKİNCİ DARBE İDDİALARI

Bugünlerde sürekli olarak 'İkinci Darbe yapılacak, daha bitmedi yeniden geleceğiz...' Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Bunlar bu alçak FETÖ örgütünün tezviratlarıdır. Topluma millete korku salmak tedirginlik oluşturmak için tezgahladıkları kara kampanyalardır. Milletimiz asla buna itibar etmesin. Ama rehavet de yok. Gece gündüz her şeye hazır olacağız.

Zaman şimdi bu hainleri temizleme zamanı. Devletin, ticaretin, siyasetin içinden bunları atacağız. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Mağdur edebiyatı yaparak Fetö’cülere sahip çıkanlar asla bu millet tarafından hoş görülmeyecektir.Yaşla kuru bir arada yanmayacak. İntikam duygusuyla değil adaletle hareket edeceğiz.

Buna rağmen hataların olabileceğini de öngörüyoruz. Ancak hata yapmayacağız diye hiçbir şey de yapmayacağımızı hiç kimse bizden beklemesin. Öfkeyi bir kenara bırakarak hukuk çerçevesinde hareket ediyoruz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.