Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan İçin Şırnak’ta Hazırlıklar Sürüyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hakkari’nin ardından miting yapacağı Şırnak’ta hazırlıklar sürüyor.Başbakan Davutoğlu, valilik ziyaretinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Başbakan Davutoğlu’nun seçim konuşmasını...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan İçin Şırnak’ta Hazırlıklar Sürüyor
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hakkari’nin ardından miting yapacağı Şırnak’ta hazırlıklar sürüyor.
Başbakan Davutoğlu, valilik ziyaretinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. Başbakan Davutoğlu’nun seçim konuşmasını yapacağı meydan, bayrak ve afişlerle süslenirken, Başbakanın muhtemel geçiş güzergahında polisler güvenlik önlemi aldı.
Meydana asılan afişlerde "Bıji serok Ahmet”, “yeter ki analar istesin, kavga da biter ayrım da, sayın Başbakanım”, “Şırnak’a bölge hastanesi, Habur’a serbest ticaret bölgesi, Şırnak-Hakkari karayolu, Uludere’ye sınır kapısı, doğalgaz, Cudi Dağı’nın turizme kazandırılması, müjdelerini bekliyoruz" afişleri asıldı.
Başbakan Dvutoğlu’nun mitingine ilişkin açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, mitingin Türkiye ve Şırnak için hayırlara vesile olmasını diledi. Aşan, "Bugün Şırnak’ta sayın başbakanımızı misafir ediyoruz. Bugün Şırnak’ta gerçekleştireceğimiz bu mitingin, başta ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki seçim için Şırnak’ta gerçekleştireceğimiz bu miting, ön hazırlığı olarak bunu Şırnak’ta oluşturmak için bu alanı inşallah dolduracağız. Müjdeler ak patinin mayasında vardır. Ak Parti bugüne kadar hep yaptıklarıyla konuşmuştur. Bugün biz Şırnak’ta yaptıklarımızla bu alanda rahat konuşabiliriz, halkımızla yüz yüze gelebiliriz. İnşallah sayın başbakanımızda yeni hizmetler için bazı müjdeler vermesini bekliyoruz, diliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.