Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan hakkında hakaret içeren tweet atan HDP’li Kürkçü hakkında, AK Partili Dağ’dan suç duyurusu

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başbakan Binali Yıldırım hakkında hakaret içeren bir tweet atan HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü hakkında suç suç duyurusunda bulacağını belirterek, "Avrupa’yı ağlama duvarı haline getirdiler"...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Başbakan Binali Yıldırım hakkında hakaret içeren bir tweet atan HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü hakkında suç suç duyurusunda bulacağını belirterek, "Avrupa’yı ağlama duvarı haline getirdiler" dedi.
Konu hakkında avukatlarına talimat verdiğini söyleyen Dağ, Kürkü’nün paylaşımında hem hakaret, hem de tehdit olduğunu söyledi. Dağ, “Tweette hem hakaret, hem de tehdit var. Onların tarzı bu ve bunu her seferinde yapıyorlar. Burada, ülkeyi yönetenler ve siyaset yapanlar olarak başvuracağımız merci tabiî ki hukuktur. Kendi hakkımızı kendimiz alacak değiliz. Burası bir hukuk devleti” dedi.
Dağ, şöyle devam etti:
“HDP’liler, hukuk yoluyla üzerlerine gidildiğinde, hukuki yaptırımlarla karşılaştıklarında Avrupa’daki ağabeylerine, ablalarına ağlama yoluna gidiyorlar. Avrupa’yı ağlama duvarı haline getirdiler. Burada kendilerince meydan okuma işi yapıyorlar. Hukukla karşı karşıya kaldıklarında, mahalledeki çocuğun ağlaması gibi gidip Avrupa’ya başvuruyorlar. Bunlara pabuç bırakacak değiliz. Siyaset temiz dil gerektirir. Bunlar bu yolu her zaman kullanıyorlar.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.