Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzgün Baba Cemevi başkanından Vali Güner’e teşekkür ziyareti

Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Kıl Köyü Düzgün Baba Cemevi Başkanı Eşref Seyrek, Ziraat Odası Başkanı Mazlum Arslan, Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Cemevi Derneği Başkanı Eşref Seyrek ve Ziraat Odası...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzgün Baba Cemevi başkanından Vali Güner’e teşekkür ziyareti
Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Kıl Köyü Düzgün Baba Cemevi Başkanı Eşref Seyrek, Ziraat Odası Başkanı Mazlum Arslan, Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cemevi Derneği Başkanı Eşref Seyrek ve Ziraat Odası Başkanı Mazlum Arslan, Vali Hakan Yusuf Güner’e Kıl köyü yolu, Düzgün Baba ziyaret yolu ve Cemevi yolu yapımının takibi, asfaltlanması ve parke taşlarının yapılmasında verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Kıl Köyü Düzgün Baba Cemevi Derneği Başkanı Eşref Seyrek ve Ziraat Odası Başkanı Mazlum Arslan ile makamında bir süre görüşen Vali Güner, "Halkımızın değerlerine, kurban yerlerine, ziyaretlerine sahip çıkılması için her türlü destek valiliğimizce sağlanacaktır. Halkın dualarına talibiz." dedi. Vali Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.