Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu’nun, Bakir İzzetbegoviç İle Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile yaptığı görüşme sona erdi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde Bosna-Hersek...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile yaptığı görüşme sona erdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile yaptığı görüşme sona erdi. Görüşme basına kapalı yapılırken, görüşmenin içeriğine dair şu açıklamalar yapıldı:
"Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sayın Bakir İzzetbegoviç ile görüşmede ikili ilişkiler, Türkiye’nin Bosna-Hersek’te devam eden projeleri, karşılıklı ticaret, Bosna-Hersek’in NATO üyeliği süreci ele alındı. Sayın Başbakanımız, Bosna-Hersek’e Türkiye’nin desteğinin bugüne kadar olduğu gibi devam edeceğini ifade etti. Sayın İzzetbegoviç de Türkiye’de meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.