Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu’ndan ‘Suruç’ Ve ‘Ceylanpınar’ Açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizin şehit edilmesiyle ilgili güvenlik güçlerimiz soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor. Bu hain saldırının fail ya da faillerinin en kısa zamanda yakalanarak...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizin şehit edilmesiyle ilgili güvenlik güçlerimiz soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor. Bu hain saldırının fail ya da faillerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Suruç ve Ceylanpınar’da yaşanan terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlar Kurulu’nda sınırda alınacak ilave önlemlerin ele alındığını belirten Davutoğlu, “Bakanlar Kurulu’nda bugün, Suruç’taki hain terör eylemini ve bundan sonra sınırda alınacak ilave önlemleri detaylı bir şekilde ele aldık. Gençlerin canına kasteden DAEŞ ya da kalleşçe polisimize, askerimize, masum vatandaşlarımıza kurşun sıkan PKK. Hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin her terör örgütü bizden aynı cevabı alacak. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizin şehit edilmesiyle ilgili güvenlik güçlerimiz soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor. Bu hain saldırının fail ya da faillerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.