Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu’ndan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e Taziye Telefono

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e taziye dileklerini iletti.Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Davutoğlu, Azerbaycan-Ermenistan...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e taziye dileklerini iletti.
Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Davutoğlu, Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında, Azerbaycan’a yönelik gerçekleştirilen saldırılarla ilgili olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i telefonla arayarak, saldırılar ve ardından yaşanan çatışmalar sonucunda şehit olan Azeri kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerini iletmiştir” denildi.
Görüşmede, Başbakan Davutoğlu, “Türkiye’ninYukarı Karabağ sorununun Azerbaycan’ın toprak bütünlüğü, egemenliği ve uluslararası tanınmış sınırları temelinde çözüme kavuşturulması yönünde her türlü desteği sağlamaya ve haklı davasında tüm imkanlarımızla Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Aliyev’in de, taziye dilekleri ve Türkiye’nin, Yukarı Karabağ sorununun Azerbaycan’ın toprak bütünlüğü temelinde çözülmesi yönünde Azerbaycan’a verdiği güçlü destek dolayısıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ettiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.