Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu’na Cuma Namazında Yoğun İlgi

Gençlik Çalıştayı’na katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Yeni Cuma Camisi’nde kıldı. Namazın ardından yaklaşık yarım saat içeride kalan Ahmet Davutoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Başbakan...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik Çalıştayı’na katılmak üzere Kocaeli’ne gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Yeni Cuma Camisi’nde kıldı. Namazın ardından yaklaşık yarım saat içeride kalan Ahmet Davutoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Kocaeli’de düzenlenen Gençlik Çalıştayı’na katıldı. Programa Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Kılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
Programın ardından salondan ayrılan Ahmet Davutoğlu, yürüyerek Yeni Cuma Camisi’ne geçti. Cuma namazını burada kalan Davutoğlu, namazın ardından yaklaşık yarım saat cami içinde kaldı. Başbakan Davutoğlu, çıkışta kendisini cami avlusunda bekleyen vatandaşlar ile selamlaştı. Vatandaşların yoğun ilgisine karşılıksız kalmayan Davutoğlu, tokalaşmayı ihmal etmedi.
“BİZLERDEN DUANIZI EKSİK ETMEYİN”
Daha sonra cami avlusundan dışarıya çıkan Ahmet Davutoğlu, burada kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen seslendi. Gençlik Çalıştayı’na katılmak üzere Kocaeli’ne geldiklerini hatırlatan Davutoğlu, “Hem de Kocaelilelere teşekkür etmeye geldik. 1 Kasım’da verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederiz. Geçtiğimiz Pazartesi günü Şanlıurfa’da idik, ondan önce Diyarbakır’da. Şimdi Kocaeli, burdan da Düzce’ye geçeceğiz. Sizlerle buluşmak, sizlerin gözlerinizdeki muhabbeti görmek, bizlere en büyük enerji kaynağı oluyor. Allah gözlerinizdeki tebessümü, muhabbeti, huzuru eksik etmesin. Biliniz ki Ankara’da gece gündüz sizler için çalışan ve düşünen kardeşleriniz var. Onlardan dualarınızı eksik etmeyin. Türkiye’nin doğusu ile batısı ile her bir karış karış toprağını düşünüp, onlar için çalışan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, vatandaşlar ile selfie çektirmeyi ihmal etmedi. Genç bir kızın elinden cep telefonunu alan Ahmet Davutoğlu kendi elleriyle selfie çekti.
Ahmet Davutoğlu daha sonra helikopter ile Kocaeli’nden ayrılarak Düzce’ye geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.