Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu’dan Huzurevi Ve Sevgi Evine Ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla huzurevi ve sevgi evine eşi Sare Davutoğlu ile bir ziyaret gerçekleştirdi.Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Çankaya’da bulunan bir huzurevi ve sevgi...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla huzurevi ve sevgi evine eşi Sare Davutoğlu ile bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Çankaya’da bulunan bir huzurevi ve sevgi evini ziyaret etti. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, yaşlıların ellerini tek tek öperek, ’Anneler Günü’nü kutladı. Davutoğlu çifti, ziyaret esnasında yaşlılara kırmızı güller verdi. Hayır dualarının Başbakan Davutoğlu ile olduğunu belirten yaşlılar, "Allah’ın bereketli, sıhhatli günleri sizinle olsun" dediler.
Yaşlılar, Davutoğlu’nu ekranlarda görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Davutoğlu’nun "Peki beni istiyorlar mı televizyonlarda?" sorusuna yaşlılar, "İstiyorlar" cevabını verdi. Davutoğlu, yaşlılardan biriyle ise Malezce konuştu. Davutoğlu, Malezce’yi nerede öğrendiğini sorduğu yaşlıdan ise "Orada çalıştım" cevabını aldı.
BİR SONRAKİ DURAK ’SEVGİ EVİ’ OLDU
Davutoğlu çiftinin bir sonraki durağı ise sevgi evi oldu. Davutoğlu çifti, çocuklara nasıl olduklarını sordular. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, çocuklarla teker teker ilgilendi. Bir çocuğun yaptığı resim Davutoğlu çiftine hediye edildi. Başbakan Davutoğlu, resmi inceleyerek, "Şu balık bana, şu balık da Sare annene benziyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.