Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu Ve Bakan Çağatay Kılıç Kızılcahamam’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başbakan Davutoğlu’na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç refakat etti.Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başbakan Davutoğlu’na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç refakat etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’la birlikte Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine gitti. Başbakan Davutoğlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri istişare ve eğitim kampı toplantısına katılmak üzere geldiği ilçede, toplantının yapılacağı güzergah üzerinde kendisini bekleyen vatandaşları görünce, makam aracından inerek onlarla sohbet etti. Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafla konuşan Başbakan Davutoğlu, bir çay ocağında da hem çay içti hem de vatandaşlarla sohbetini sürdürdü.
Bakan Çağatay Kılıç da, Kızılcahamam’a yeni bir kütüphane yapılmasını isteyen vatandaşlara, bu isteklerinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Minik çocuklara satranç takımı hediye eden Başbakan Davutoğlu ve Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra toplantının yapıldığı otele geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.