Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu Noel mesajı yayınladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Noel Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, hem Hristiyan vatandaşların hem Hristiyan âleminin Noel Yortusunu kutladı.Davutoğlu, mesajında, “Bu topraklarda asırlar boyunca farklı inanç grupları özel günlerini...

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2014 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Noel Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, hem Hristiyan vatandaşların hem Hristiyan âleminin Noel Yortusunu kutladı.

Davutoğlu, mesajında, “Bu topraklarda asırlar boyunca farklı inanç grupları özel günlerini ve bayramlarını beraberce kutlamışlar, coşku ve mutluluklarını paylaşmışlardır. Toplum hayatını güzelleştiren, insanlarımızı birbiriyle kaynaştıran bu geleneklerin bundan sonra da aynı coşkuyla yaşanması en büyük temennimizdir.” dedi.

Davutoğlu, “Asırlar boyunca olduğu gibi bugün de bizler farklılıkları ülkemizin çok değerli zenginlikleri olarak görüyor ve bir arada dostça yaşamanın toplumsal hayatımıza kattığı renkliliği geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı güzellikte yaşamak istiyoruz. Barışın, dostluğun, kardeşliğin ve hoşgörünün yurdu olmuş bu topraklarda birçok medeniyetin izleri halen canlıdır. Tarihimize, kültürümüze, kimliğimize kendi rengini katan bütün inanç grupları gibi Hristiyan vatandaşlarımız da sosyal dokumuzun önemli bir parçasıdır. Bu duygularla hem Hristiyan vatandaşlarımızın, hem de Hristiyan âleminin Noel Yortusunu en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.