Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, Nijer Başbakanı Rafini’yle Görüşüyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile görüşüyor.Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile görüşüyor. Basına kapalı gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile görüşüyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile görüşüyor. Basına kapalı gerçekleşen görüşme şu sıralar devam ediyor.
Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Somali Başbakanı Omar Abdirashid Ali Sharmarke’yle yaptığı görüşmenin sona erdiği öğrenildi. Görüşmenin içeriğine dair ise Başbakanlık tarafından şu açıklama yapıldı:
"Somali Başbakanı Omar Abdirashid Ali Sharmarke görüşmesinde İkili ilişkiler, Türkiye’nin Somali’de devam eden projeleri ele alındı. Sayın Somali Başbakanı, bugüne kadar Somali halkına verdiği destek nedeniyle Türkiye’ye müteşekkir olduklarını belirtirken Sayın Başbakanımız bu desteğin kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı. Bölgesel konuların da ele alındığı görüşmede Sayın Başbakanımız Somali’nin birliğinin önemine dikkat çekti."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.