Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu: Muhataplarımız uzlaşmamak için her yönü denedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 Haziran'da milletimizi hükümetsiz bırakmama adına elimizden geleni yaptık. Muhataplarımız ise uzlaşmamak için her yönü denediler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Başbakan Davutoğlu: Muhataplarımız uzlaşmamak için her yönü denedi

 Davutoğlu, partisinin Erzurum mitinginde halka seslendi.

Davutoğlu'nun sözleri özetle şöyle:

Erzurum duruşuyla, vakarıyla vatanımızın, istiklalimizin sahibidir. Erzurum'a muhabbetimiz sonsuzdur. Siz varsınız ya arkamızda yedi düvel karşımızda olsa ne yazar.

Hep beraber Erzurum'dan ses vermeye geldik. Yiğit Erzurumluların gözünde yiğitliği gördüm, kahramanlığı gördüm. Erzurum esareti reddetmişti büyük Erzurum Kongresi'nde.

AK Parti bütün ikna odalarının kapısına kilit vurdu. O kara günler bir daha geriye asla gelmeyecek.

Bizi 13 yıldır desteklediniz hep yanımızda oldunuz.  Biliniz ki 13 yılın getirdiklerinin heba olmasına asla izin vermeyeceğiz. 1 Kasım'da tek başına iş başına diyor muyuz?

7 Haziran'da milletimizi hükümetsiz bırakmama adına elimizden geleni yaptık. Muhataplarımız ise uzlaşmamak için her yönü denediler.

7 Haziran'da dört siyaset çıktı

7 Haziran'dan sonra 4 siyaset çıktı. Bir AK Parti'nin birlik siyaseti. İkincisi CHP'nin izlediği blok siyaseti. Üçüncüsü Bahçeli'nin izlediği "hayır" siyaseti, biliyorum bundan MHP'li kardeşlerim de memnun değil. Biri de HDP'nin izlediği terör siyaseti.

'6-7 Ekim'e izin vermeyeceğiz'

6-7 Ekim gibi olayların yaşanmasına bir daha asla izin vermeyeceğiz. İyi niyetimizi suistimal edenler, hak ettikleri cevabı aldılar, alacaklar. Kaos ortamını bertaraf etmek için bize destek verin. Biz 13 yıl boyunca hep sözümüzü tuttuk. 3 Kasım 2002'den bu yana büyük bir yönetim tecrübesi edindik.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.