Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, Meclis Başkanı Yılmaz Onuruna Verilen Resepsiyonda Konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz onuruna verilen resepsiyonda yaptığı konuşmada, “Yurtdışında da büyük bir saygı uyandırmıştır çalışmalarıyla. Kendisine başarılar diliyoruz. Tarafsızlığı konusunda burada...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz onuruna verilen resepsiyonda yaptığı konuşmada, “Yurtdışında da büyük bir saygı uyandırmıştır çalışmalarıyla. Kendisine başarılar diliyoruz. Tarafsızlığı konusunda burada ilk örneğini vermiş oldu. Onu aramızda görmek isterdik ama tarafsızlığına hiçbir şekilde gölge düşürmeyi istemez” dedi.
Başbakan Davutoğlu, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz onuruna verilen resepsiyonda konuşma yaptı. Davutoğlu, Yılmaz’ın yurtdışında da çalışmalarıyla büyük bir saygı uyandırdığını belirterek, “Kendisine başarılar diliyoruz. Tarafsızlığı konusunda burada ilk örneğini vermiş oldu. Onu aramızda görmek isterdik ama tarafsızlığına hiçbir şekilde gölge düşürmeyi istemez. AK Parti grubu olarak değerli başkanımızın başarısı için her zaman yanında olacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim. Engel, bir mani aşıldı. Önemli bir dönemeç geçilmiş oldu. Önümüzde koalisyon çalışmaları var. Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün kendisi de tebrik etti başarımızı. Önümüzdeki günlerde yapacağı görevlendirmelerle aynı ilkeli tutum içerisinde temaslarımızı sürdüreceğiz. Ümit ederiz ki muhatabımız olan partiler bu yaklaşımı benimserler” dedi.
Davutoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın İsmet Yılmaz’a takdirlerimi bir kez daha iletiyorum. Ahlaki bir olgunlukla bu süreç yürüdü. AK Parti’nin olgunluğu verilen görevi en iyi yapmanın en canlı örneği Sayın İsmet Yılmaz’dır. Onun da başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hayırlı akşamlar diliyorum. İnşallah bir gün yeni hükümeti de hep beraber böyle kutlarız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.