Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri İle Telefonda Görüştü

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak 13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da meydana gelen terörist saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.Başbakanlık kaynaklarından...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak 13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da meydana gelen terörist saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak 13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da meydana gelen terörist saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini ileterek, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.
İran halkı ve hükümetinin bu menfur saldırıyı kınadığını ve Türk halkının acısını paylaştığını belirten Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri, terörle mücadelede Türkiye’nin yanında olduklarını ve bu konuda Türkiye ile İran arasındaki işbirliğine büyük önem atfettiklerini ifade etti.
Başbakan Davutoğlu, İran halkı ile hükümetinin sergilediği dayanışma ve taziye dilekleri için Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri’ye teşekkür ederek, bu saldırıların Türkiye’nin terörle mücadelesindeki kararlı tutumunu değiştirmeyeceğini ve komşu ülkeler olarak Türkiye ve İran’ın teröre karşı işbirliği yapmasının zaruri olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.