Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, Finlandiya’ya Gidecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6 Nisan 2016 tarihinde Finlandiya’yı ziyaret edecek.Başbakanlık Basın Müşavirliği, Başbakan Davutoğlu’nun Finlandiya Başbakanı Juha Sipila’nın davetine icabetle, 6 Nisan 2016 tarihinde Finlandiya’yı ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6 Nisan 2016 tarihinde Finlandiya’yı ziyaret edecek.
Başbakanlık Basın Müşavirliği, Başbakan Davutoğlu’nun Finlandiya Başbakanı Juha Sipila’nın davetine icabetle, 6 Nisan 2016 tarihinde Finlandiya’yı ziyaret edeceğini bildirdi. Davutoğlu, ziyaretinde mevkidaşı Sipila’nın yanı sıra, Finlandiya Parlamentosu Başkanı Maria Lohela ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile de birer görüşme yapacak ve Türk-Fin iş çevreleriyle bir araya gelecek.
Başbakanlık’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımızın ziyareti, BM’de, Barış için Arabuluculuk Girişimini birlikte başlattığımız ve bu çerçevede oluşturulan Arabuluculuk Dostlar Grubuna eşbaşkanlık yaptığımız Finlandiya ile çok boyutlu ikili ilişkilerimizin daha da gelişmesine ve uluslararası meselelere ilişkin işbirliğimizin pekiştirilmesine imkan sağlayacaktır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.