Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu Cuma Namazı’nı Eyüp Sultan Camii’nde Kıldı

Cuma Namazı’nı Eyüp Sultan Camii’nde kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, vatandaşlardan helallik istedi. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla selamlaşan Davutoğlu, daha sonra bir lokantada yemek yedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cuma Namazı’nı Eyüp Sultan Camii’nde kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, vatandaşlardan helallik istedi. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla selamlaşan Davutoğlu, daha sonra bir lokantada yemek yedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma Namazı’nı Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Davutoğlu’nun namaz kıldığı cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cuma Namazı’nı burada kılan Başbakan Davutoğlu, namaz sonrası cami içinden megafonla vatandaşlara seslenerek helallik istedi.
“Haklarınızı helal edin. Cumanız mübarek olsun. İnşallah dünyada ve ahirette şahadetiniz bizim için de rehber olur. Allah iki cihan saadeti versin. Hepimizi Hazreti Peygamberin sancağı altında cenneti alada buluştursun” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra kendisine eşlik eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile birlikte dışarıda bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. Bu sırada bir kadın Başbakan Davutoğlu’na seslenerek, “Hocam seni Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.
Başbakan Davutoğlu, bir lokantada yemek yedikten sonra vatandaşlarla bir süre ayak üstü sohbet etti. Davutoğlu, daha sonra buradan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.