Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi’ndeki Durumu Yakından Takip Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan Davası’na bakan savcının rehin alınması üzerine İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Eski Adalet Bakanı Bekir...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan Davası’na bakan savcının rehin alınması üzerine İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan sürece ilişkin bilgi aldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan davasına bakan savcının rehin alınması üzerine AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile bir araya geldi.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu Çağlayan Adliyesi’ndeki son durum ile ilgili bilgi aldı. Gelişmelerle ilgili bilgilerin Davutoğlu’na aktarıldığı belirtilerek, Başbakan Davutoğlu’nun geçici yayın yasağı ile ilgili talimat verdiği bildirildi.
Başbakan Davutoğlu’nun grup toplantısına girmeden elektrik kesintisine ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan bilgi aldığı belirtildi. Enerji Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci’nin da Türkiye’de birçok yerde elektrik sisteminin çökmesi üzerine Başbakan Davutoğlu’na bilgi verdiği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.