Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Balıkesir il kongresine katılacak

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak Balıkesir 5. Olağan İl Kongresi'ne katılacağını söyledi. Dört yılı aşkın bir süredir bu görevi yürüttüğünü...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Davutoğlu, AK Parti Balıkesir il kongresine katılacak
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak Balıkesir 5. Olağan İl Kongresi'ne katılacağını söyledi. Dört yılı aşkın bir süredir bu görevi yürüttüğünü belirten Poyrazlı, il başkanlığı için adı geçen dört isimle birlikte bugün Ankara'da Davutoğlu ile görüşeceklerini ifade etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Poyrazlı, yeniden aday olmayacağını açıkladı. Balıkesir'de 15 Eylül tarihinden itibaren kongre sürecinin başladığını, ardından ilçelerde kongrelerin yapıldığını bildirdi. Poyrazlı, "Kongremize Sayın Başbakanımız teşrif edecekler. Pazar günü saat 11.00'de başlayacak. Ardından toplu bir açılış töreni yapılacak." dedi. Prensip olarak AK Parti kongrelerine tek aday ve tek listeyle gidildiğine dikkat çeken Mahmut Poyrazlı, genel merkezin beş isim istediğini ancak kendilerinin bugün Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Dinçer Orkan, Turgay Aydın, Emre Marmaralı ve Özkan Savran ile Ankara'ya gideceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.