Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU AFYONKARAHİSAR’DA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi’ne katılmak üzere gece geç saatlerde kente geldi.Başbakan Davutoğlu, İzmir’deki programının ardından uçakla Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı’na geldi. Başbakan Davutoğlu’nu...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU AFYONKARAHİSAR’DA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi’ne katılmak üzere gece geç saatlerde kente geldi.
Başbakan Davutoğlu, İzmir’deki programının ardından uçakla Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı’na geldi. Başbakan Davutoğlu’nu karşılamak üzere seçim istişare toplantısı için Güral Termal Otel’e gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, diğer bakanlar ve AK Parti bölge koordinatör milletvekilleri ile havaalanına gittiler. AK Parti seçim otobüsünün de karşılama konvoyunda yer aldığı görüldü. Başbakan Davutoğlu, havalimanına indikten sonra kalabalık bir araç konvoyu ile Güral Termal Otel’e geldi. Başbakan Davutoğlu’nun otelde dün başlayan “AK Parti Seçim İstişare” toplantısına katılması bekleniyor.
Diğer yandan Başbakan Davutoğlu’nun kalacağı otel çevresinde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi. Başbakan’ın giriş yapacağı otelin önündeki araçlar güvenlik gerekçesiyle polis tarafından çekiciyle kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.