Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan çatışma bölgesinde

Başbakan Binali Yıldırım’ın dün gece Hakkari Çukurca’da operasyon bölgesine gittiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan çatışma bölgesinde
Başbakan Binali Yıldırım’ın dün gece Hakkari Çukurca’da operasyon bölgesine gittiği öğrenildi. Başbakan, "Artık savunma değil, taarruzdayız. Yurt içinde kümelendikleri 10-12 yere gireceğiz" mesajlarını verdi.

Başbakan Binali Yıldırım dün gece 2. Hudut Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti. Yıldırım, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki askeri birlikleri ziyaretinde, "15 Temmuz'dan sonra terörle mücadelede yepyeni bir yönteme yepyeni bir yol haritasına girmiş bulunuyoruz.

Bu, şudur: Savunmada değil taarruzda olacağız. Nerede, hangi taşın arkasında hangi mağaranın içinde bu alçaklar varsa onları bulup etkisiz hale getireceğiz. Bunu yapmazsak bu tehditle yaşamak mecburiyetinde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“BUNLARIN KÜMELENDİKLERİ 10-12 YER VAR”

Yıldırım ayrıca şunları söyledi:

"Bunun yanı sıra tabi alınması gereken tedbirler de var. Herhangi bir şekilde baskın yememeniz için, bütün alınması gereken emniyet tedbirlerini, teknolojik imkanları da temin ediyoruz.

Özellikle bu mücadelenin sonuç vermesinin en büyük şartı hudut geçişlerinin kontrol altına alınmasıdır. Buna yönelik kapsamlı bir çalışmayı başlattık, inşallah kısa sürede buraları, hem sizlerin operasyonları, hem diğer çalışmalarla kontrol altına alacağız ki ondan sonra bütün gücümüzü yurt içinde bunların kümelendikleri 10-12 tane yer var. Bu yuvalarına girmek suretiyle inşallah memleketimizi yıllardır meşgul eden, bu alçak terör örgütünü hizaya getireceğiz.

Sizlere güveniyoruz. Bütün millet sizin duacınızdır. Sizler sayesinde insanlar evlerinde rahat uyuyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.