Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan: 'Bu işin gizli kahramanları medyadır'

Başbakan Binali Yıldırım, 33. Ulusal Bilişim Kurultayı'nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan: 'Bu işin gizli kahramanları medyadır'

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bu işin (15 Temmuz) gizli kahramanları basın mensuplarıdır. Medya çalışanlarıdır. Bir telkinle bir çağrıyla değil, durumdan vazife çıkartarak bütün medya darbenin karşısında yer almış e vatandaşı bilgilendirmeyi sürdürmüşlerdir. Bizim yaptığımız açıklamalar darbecilerin moralini bozan kimyalarını değiştiren önemli bir başlangıç olmuştur.

'600 CİVARINDA TELEFON KONUŞMASI YAPTIM'

11 saat içinde 600 civarında telefon görüşmesi yapmışım. Darbeye karşı yapılan operasyonlar, neler yapılması gerektiği, darbecilere karşı nasıl harekete geçilmesi ve bastırılmaları vatansever asker ve polisimizin sevk edilmesi dahil bütün bunlar iletişimle oldu. Gecenin karanlığında yoldasınız ve her türlü işimizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Görüntülü görüntüsüz görüşebiliyorsunuz. Ve gelişen durumlara göre neler yapabileceğinize karar veriyorsunuz.

Bunu cumhurbaşkanımız da yaptı biz de yaptık parti liderleri de yaptı. Ama bunların yapılmasının arkasındaki gerçek güç iletişim gücüdür.
Basın yayın kuruluşlarımızın vatanseverlikle ortaya koydukları duruşlarını teslim etmemiz lazım. Hukuk devletinin gereği muhakkak yapılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.