Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Binali Yıldırım’la Öğrencinin Güldüren Sistem Diyaloğu

Başbakan Binali Yıldırım, mezun olduğu Piri Reis Ortaokulu’nda öğrencilere karne dağıttı. Başbakan Binali Yıldırım ile Helin Kalkmaz isimli öğrenciyle arasında kaçıncı sınıfa gittiği ile ilgili diyalog törene katılanlara güldürdü.Başbakan...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, mezun olduğu Piri Reis Ortaokulu’nda öğrencilere karne dağıttı. Başbakan Binali Yıldırım ile Helin Kalkmaz isimli öğrenciyle arasında kaçıncı sınıfa gittiği ile ilgili diyalog törene katılanlara güldürdü.
Başbakan Binali Yıldırım, "Burası benim için özel bir okul. Burayı seçmem tesadüfi değil" dedi. Başbakan Binali Yıldırım , daha sonra öğrencilere karne dağıtmaya başladı. Helin Kalkmaz isimli öğrencisini karnesini veren Başbakan Yıldırım öğrenciye, "Ne bekliyorsun?" diye sordu. Öğrenci, "Takdir" deyince, Başbakan Binali Yıldırım, "Beklediğin oldu" dedi. Başbakan Yıldırım, Helin Kalkmaz’a, " Şimdi liseye mi geçtin?" diye sorunca Kalkmaz, Başbakan Yıldırım’a, "Hayır 7’ye geçtim" cevabını verdi. Başbakan Binali Yıldırım ise Kalkmaz’a " Şimdi değiştirdiler bunları. Bilemiyoruz ki. Bizim zamanımızda böyle değildi. Şimdi 4 +4+4 oldu. Daha iyi şimdi. Önce dört ilkokul, dört ortaokul, sonra lise. Liseye gidinceye kadar kafanız da netleşiyor. Ne olacağınız. Acaba doktor mu olayım? Mühendis mi olayım diye" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.