Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Binali Yıldırım’dan, huzurevi ve çocuk yuvasına ziyaret

Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaret etti.Öğle saatlerinde Tuzla’daki konutundan ayrılan Başbakan Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaret etti.
Öğle saatlerinde Tuzla’daki konutundan ayrılan Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ile Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaret etti. Ziyareti sırasında yaşlılar ve çocuklarla tek tek ilgilenen Başbakan Yıldırım, yaşlılarla sohbet etti. Ardından huzurevi sakinlerinden Aysel Karagöl ve Şeref Uslusoy, Yıldırım ve beraberindekilere ilahiler seslendirdi.
Huzurevinde bulunan yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler veren Yıldırım, çocuklara da oyuncak hediye etti. Yıldırım’a,ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.