Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Başdanışmanı Ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş:

Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, “CHP daha iktidar olmadan muhalefetteyken mazot fiyatlarına zam yapmıştır. Bundan önce yaptığı seçim beyannamesinde 1,5...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, “CHP daha iktidar olmadan muhalefetteyken mazot fiyatlarına zam yapmıştır. Bundan önce yaptığı seçim beyannamesinde 1,5 lira olan mazotu 1,8 liraya çıkarmıştır” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında yapılan esnaf ziyaretine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı katıldı. Ziyarette AK Parti teşkilatı esnaftan 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, “Dün Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde milletvekili adayları, il başkanları, belediye başkanları ve kadın kollarının bulunduğu bir ortamda AK Partinin seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı. O beyannamede en dikkat çeken özelliklerden birtanesi insanoğlu doğduğu andan itibaren bütün yaşamı boyunca AK Parti iktidarları döneminde dikkate alınan bir süreci takip eden yani doğumdan ölüme kadar hükümetin gözetiminde olan bir beyanname ortaya koydu. Bugüne kadar AK Partinin en önemli özelliklerinden birisi daha önceki iktidarlar devletin iktidarları oluyordu. AK Parti 2002 yılından bu tarafa iktidar olduğunda milleti devlete taşıma noktasında büyük bir gayret gösterdi. Devlet millet için vardır” diye konuştu.
AK Partinin seçim beyannamesine değinen Elitaş, “Bazı partiler AK Partinin seçim beyannamesinde ortaya koyduğumuz emeklilere, asgari ücretlilere, çiftçilere, bütün toplum kesimlerine verdiğimiz bu vaatleri iktidar olduğumuz takdirde yerine getireceğimizi bildiklerinden dolayı açıkçası rahatsız olmuşlar. Bu rahatsız olmaları da demek ki seçim beyannamesi kamuoyu nezdinde büyük bir karşılık olmasından dolayı rahatsız olduklarının göstergesidir. Herkes kendi seçim beyannamesi üzerinden görüşlerini beyan eder ama takdir 1 Kasım’da sandığa gidecek arkadaşlarımızındır. Bu çerçevede iktidar olan ve iktidar olma ihtimali en yüksek olan AK Partinin vaatleri kamuoyu nezdinden daha dikkate alınacaktır. Çünkü bekara eş boşamak kolaydır. Biliyorsunuz yüzde 1’in altında oy alan siyasi partiler ‘asgari ücret 5 bin lira olacak’ diyordu, hiç inandırıcı değildi. Şuanda asgari ücretin bin 300 lira olacak diye Başbakanımız tarafından açıklanması kamuoyu nezdinde büyük bir karşılık buldu. Biz bu karşılığın çok önemli olduğunu, hem emeklilerin hem asgari ücretlinin hem de çiftçideki gübre ve yemdeki katma değer vergisinin sıfıra indirilmesi ile birlikte ekonomiye de olağanüstü derecede katkı sağlayacaktır. Bunun piyasalara da fayda sağlayacağından dolayı bu işi yaptık. Bunları hesaplayıp yaptık. Ekonomiyi herhangi bir zarara uğratmayacak şekilde bu hesaplamalar yapılmıştır” şeklinde konuştu.
CHP’nin seçim beyannamesindeki mazot fiyatı ile ilgili de konuşan Elitaş, “Herkes kendi seçim beyannamesini savunacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi bundan önce yaptığı seçim beyannamesinde 1,5 lira olan mazotu 1,8 liraya çıkarmıştır. Muhalefetteyken zam yapmıştır. Bunu da herhalde kamuoyu değerlendirip, görecektir. CHP daha iktidar olmadan muhalefetteyken mazot fiyatlarına zam yapmıştır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ise, “Melikgazi ilçesinde yaşayan halkımıza seçim çalışmaları kapsamında ulaşmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda her insana ulaşıp elini sıkmak, dertlerini dinlemek, bir eleştirisi varsa onlara cevap vermek ve insanlarımızla her zaman beraber olmaktır. Kayseri’de olduğu gibi Türkiye’de biz kardeşliği, beraberliği Melikgazi ilçe teşkilatı olarak ön plana çıkartıyoruz. Her zaman olduğu gibi insanların tamamını kucaklıyoruz. Herkese kapımızı ve gönlümüzü açtık. Bu memleket için biz yürümeye varız” diye konuştu.
Kadıoğlu ayrıca, “Melikgazi ilçe teşkilatı olarak seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde başlayıp, gece 01.00’lere kadar çalışmaya devam ediyoruz. Gitmediğimiz yer, açmadığımız kapı bırakmayacağız. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde halkımızın AK Partiye teveccühü olacaktır. Seçim beyannameleri de açıklandı. Seçim beyannamesi birçok kesimi kucaklıyor. İnşallah vatanımız ve milletimiz için hayırlı olur” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.