Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlar kurulundan bayram müjdesi çıktı!

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapah Numan Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakanlar kurulundan bayram müjdesi çıktı!
Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili açıklama yaptı.

İşte Kurtulmuş’un açıklamasından satır başları:"Ölümlü trafik kazasında ciddi bir azalışın olduğunu görüyoruz. Yollardaki kör noktaların tespit edilerek buralara yoğunlaşılmasında bunun payı var. Ama yine de çok büyük bir rakamdır. Türkiye’de trafik kazalarında sıfır can kaybı için çaba göstermeliyiz. Bir ulusal seferberlik mantığı ile alınacak tedbirlerin yerine getirilmesi zorunludur. Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ

Osmangazi köprüsüyle ilgili çok önemli bir sonucu paylaşmak isterim. Bu 9 gün içinde ortalama günde 100 bini aşkın geçiş olmuştur. 9 günlük rakam yaklaşık 1 milyondur. Bir kez daha Osmangazi Köprüsü’nün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle birlikte Türkiye’de duygusal kopuş isteyenler var. Bu ilkenin Kürtleri de Türkler kadar bu ülkenin sahipleridir. Bu nedenle duygusal kopuş olmuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.