Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlar Kurulu, Başbakan Davutoğlu Başkanlığında Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında başladı. Toplantıda, son dönemde Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yaşanan terör saldırıları,...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.
Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında başladı. Toplantıda, son dönemde Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yaşanan terör saldırıları, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ve alınacak güvenlik tedbirleri olacak. Başbakan Davutoğlu’nun Brüksel’deki zirveye katılması sonrası Ankara ile Brüksel arasında varılan sığınmacı anlaşması ve Avrupa Birliği süreci de masaya yatırılacak başka gündem maddeleri arasında yer alıyor.
Meclis, bütçe mesaisi sonrası çalışmalarına ara verdi. Başbakan Davutoğlu, Meclis’in mesaisine başlamasının ardından, milletvekilliği dokunulmazlığı konusunun öncelikli olarak ele alınacağına işaret etmişti. Bu kapsamda, bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında milletvekilliği dokunulmazlığı konusunun da ele alınması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.