Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yılmaz'ın katıldığı açılışta öğrencilerin büyük kısmı salonu terk etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı Aksaray Üniversitesi'nin akademik yıl açılışında program uzayınca öğrencilerin büyük bölümü salonu terk etti.Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aksaray Üniversitesi'nin akademik yılı...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Yılmaz'ın katıldığı açılışta öğrencilerin büyük kısmı salonu terk etti
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı Aksaray Üniversitesi'nin akademik yıl açılışında program uzayınca öğrencilerin büyük bölümü salonu terk etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aksaray Üniversitesi'nin akademik yılı açılışına katılmak üzere Aksaray'a geldi. İlk olarak Vali Şeref Ataklı'yı makamında ziyaret eden Bakan Yılmaz, ardından Aksaray Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına katıldı. Bakan Yılmaz'ın ilk geldiği anda büyük kısmı dolu olan 1200 kişilik salonda, açılış konuşmaları ve sinevizyon gösterisinin yaklaşık 1 saati bulması nedeniyle öğrencilerin büyük bölümü salonu terk etti.

'İnsani Kalkınma Kavramı' konulu ilk dersi vermek için kürsüye çıkan Bakan Yılmaz, salonun büyük bir kısmının boş olduğunu görünce, "Muhtemelen öğrencilerimiz yemeğe gitti. Dersi öğrenciler yerine hocalara vereceğiz. İnşallah hocalarımız onlara güzelce aktarır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.