Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yılmaz, Sur’daki okulları inceledi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde yaşanan terör olaylarında zarar gören okullarda ve bazı tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde yaşanan terör olaylarında zarar gören okullarda ve bazı tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sur ilçesinde yaşanan terör olaylarında zarar gören okullarda ve bazı tarihi binalarda incelemelerde bulundu. İlk olarak Kurşunlu Camisi’ni ziyaret eden Bakan Yılmaz, başlatılan restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra terör olaylarında zarar gören okulları inceleyen Bakan Yılmaz, yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Yılmaz, zarar gören yapıların yeniden onarılması için gereken her türlü çalışmanın ivedilikle yapılması talimatını verdi.
Bakan Yılmaz’a, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcıları Remzi Kattaş ve Taner Bircan, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve ilçe kaymakamları eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.