Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yılmaz, Siirtlilerle Buluştu

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Siirt Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Partisinin Diyarbakır’da aday gösterdiği Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmasına devam ediyor. Bakan Yılmaz, düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Siirt Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
Partisinin Diyarbakır’da aday gösterdiği Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmasına devam ediyor. Bakan Yılmaz, düzenlenen kahvaltılı toplantıda Siirt Derneği ve Siirtlilerle bir araya geldi. Yenişehir ilçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Bakan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayları Haşim Haşimi, Dürdane Yalar, Alaattin Parlak ve çok sayıda partili katıldı.
Programda konuşan Kalkınma Bakan ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, inançların üzerinde baskıların ve zulümlerin olduğunu belirterek 28 Şubatlar, başörtüsü yasakları ve insanların bir şeyler okumalarının sanki devleti yıkacakmış gibi davranılmasının 1990’ın Türkiye’sinde olduğunu söyledi. Bakan Yılmaz, "Çok geçmiş değildir bunlar 15 veya 20 yıl öncesinden bahsediyoruz. Çok şükür bu tablo AK Parti ile tersine döndü. Son 12 yılda demokraside bayağı adımlar atıldı. İnanç hürriyeti belli bir noktaya getirildi. Bugün başörtülü kardeşlerimiz her yerde rahatça çalışıyorlar. Sadece bunun için AK Parti’ye destek olunması gerekir. İnsanların ana dilinde ayıplar ve yasaklar vardı. Bunları AK Parti kaldırdı" dedi.
Program, daha sonra sohbetle devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.