Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Yardımcısı Tüfekci: “Terörle Mücadele Konusunda Sözün Bittiği Noktaya Gidiyoruz”

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, “Terörle mücadele konusunda sözün bittiği noktaya gidiyoruz” dedi.Bir dizi inceleme ve ziyaret için Bartın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Bartın Valisi...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, “Terörle mücadele konusunda sözün bittiği noktaya gidiyoruz” dedi.
Bir dizi inceleme ve ziyaret için Bartın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Azizoğlu, Tüfekci’ye Bartın hakkında bilgiler verdi. Ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Yardımcısı Tüfekci, "Terörle mücadele konusunda sözün bittiği noktaya gidiyoruz. Bu terörle mücadele aylar öncesinden de bitebilirdi. Fakat bizde Avrupa’da olmayan bir hassasiyet mevcuttur. Avrupa’da suçlu ve suçsuz ayrımı yapmadan yerine göre mağdur insanlar da aynı kategoriye alınarak uygulama yapılabiliyor. Ülkemiz ise şefkatli bir devlettir. Kesinlikle teröristle vatandaşı, mağdurla zalimi ayıran bir yapısı vardır. Bu bağlamda Güneydoğu’da halka zarar vermeme adına hassas bir mücadele yürütüldüğü için iş uzuyor ve gecikiyor. Şu ana kadar sivil halktan birisinin burnu bile kanamadan teröristlerle ilgili mücadele sonuna kadar devam ediyor. Bu çok önemliydi. Son aşamaya doğru geliniyor. Allah’ın izniyle ülkemizin birlik ve beraberliğine kimse kast edemeyecek" dedi.
Bakan Yardımcısı Tüfekci, “İşte nasıl o paralel yapı dediğimiz terör örgütü hükümetimiz döneminde deşifre olduysa, bundan sonra da kim gelirse gelsin devlete sızma, devleti ele geçirmeyle ilgili çalışma içerisinde olamayacaklar. Cumhurbaşkanı, Başbakanın kararlılığı ortadadır. Vatandaşlarımız da terörle mücadelenin bu haklılığını görmüştür. Bu sevindirici bir gelişmedir. Hem HDP hem paralel anlamında her iki terör örgütünün de deşifre olması, ülke açısından en büyük kazanımdır. Bunlar Amerika’da Cumhurbaşkanımıza karşı kol kola protestoya girebiliyorlarsa artık nasıl birlikte hareket ettiklerini görüyoruz. Ülkemize karşı mücadelede beraber davranabilme kabiliyetlerini görüyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.