Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ünal’dan ’Hamursuz Bayramı’ Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hamursuz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ünal mesajında, "Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlar her zaman hoşgörünün, huzur ve mutluluğun,...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hamursuz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ünal mesajında, "Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlar her zaman hoşgörünün, huzur ve mutluluğun, kardeşlikle kaynaşmanın esin kaynağı; yaşanan tüm olumsuzlukların geride bırakılmasına vesile olmuştur" dedi.
Bakan Ünal’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlar her zaman hoşgörünün, huzur ve mutluluğun, kardeşlikle kaynaşmanın esin kaynağı; yaşanan tüm olumsuzlukların geride bırakılmasına vesile olmuştur.
Böyle bir günde bir kez daha Anadolu’nun barındırdığı tüm kültürlerin bir arada yeşermesine mükemmel bir zemin oluşturduğunu ve farklı değerlere sahip bu topraklarda birlikte yaşama kültürünün güzel bir örneğini görmekteyiz.
Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’na dair duygularını paylaşırken birlik ve beraberliğimizin gücünü daha iyi kavrıyoruz. Musevi aleminin ‘Hamursuz Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.