Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ünal’dan 23 Nisan Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, “Dünya çocuklarına adanan tek bayram olan bugün, belirtmek isterim ki yalnızca bizim çocuklarımızın değil, tüm çocukların daha güzel günlerde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, “Dünya çocuklarına adanan tek bayram olan bugün, belirtmek isterim ki yalnızca bizim çocuklarımızın değil, tüm çocukların daha güzel günlerde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Bakan Ünal’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Dünya çocuklarına adanan tek bayram olan bugün, belirtmek isterim ki; yalnızca bizim çocuklarımızın değil, tüm çocukların daha güzel günlerde yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de milli mücadele ile kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın anlamanın farkında, birlik ve beraberliğimizi her şeyin üstünde tutarak, yarınlara sağlam adımlarla ilerliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nda ve milli mücadeleyle kurduğumuz vatan için bugüne dek şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Çocuklarımızın özgür yaşaması için verilen kurtuluş mücadelemizin tüm çocuklara bayram olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Yüce Meclisimizin 96. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.