Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci’nin Son Durağı AK Parti Malatya İl Başkanlığı Oldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Tüfenkci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, amaçlarının Malatya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Tüfenkci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, amaçlarının Malatya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yeniden seçilmesinin ardından ilk kez Malatya’ya gelen Bakan Bülent Tüfenkci’nin son durağı AK Parti Malatya İl Başkanlığı oldu. İlk olarak İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret eden Bakan Tüfenkci, daha sonra düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi. Bakan Tüfenkci’ye ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da eşlik etti.
Toplantıda bir konuşma yapan Bakan Tüfenkci, Malatya’nın Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğunu ifade ederek, “Malatya son dönemlerdeki kalkınma hareketiyle birlikte hem belediyecilik alanında hem de kamu yatırımları alanında önemli bir ivme yakaladı. Bu dönemde Öznur Hanım’ın AK Parti Genel Başkanlığı Yardımcılığı’nda bulunması, bizim Gümrük ve Ticaret Bakanı olmamız ve Meclis komisyonunda bir milletvekilimizin başkan olması inşallah daha hızlı ve daha kaliteli yatırımların Malatya’ya gelmesinin önünü açacak. Yeter ki biz birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ise, AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu söyleyerek, “14 Ağustos 2001’de bir lider ‘AK Parti dünya markası olacak’ dediğinde kimse bu cümleye inanmamıştı. Ama şuan Allah’a hamdolsun AK Parti bir dünya markası oldu. 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne iki cumhurbaşkanı, dört başbakan, bine yakın milletvekili çıkarmış bir hareketin mensubu olmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Malatya da, AK Parti hareketine kurulduğu günden beri sahiplik etti, elinden gelen tüm desteği verdi. Biz Malatya’da yüzde 70’leri gördük, bunun için Allah’a hamd ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bülent Tüfenkçi’nin 65. Hükümet’te yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na seçildiğini hatırlatan Çalık, “Eminim bu bütün Malatyalıları çok sevindirmiştir. Biz de önce Halk ve İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na, şimdi de Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na layık görüldük. Bu makamlara bizleri siz seçtiniz, makamlar gelip geçicidir. İnşallah bu makamlarda milletimize en güzel şekilde hizmet ederiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.