Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci’den Terörle Mücadelede Kararlılık Mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına değinerek, “Sonlarını getireceğiz” dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatyalılar Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına değinerek, “Sonlarını getireceğiz” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatyalılar Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında hemşehrileriyle buluştu. Programda bir konuşma yapan Tüfenkci, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına değinerek, “Terörle mücadele hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terör insanlara karşı işlenen bir suç ve insanlık suçudur. Terörün kimliği kişiliği olmaz. Bugün dünyada kimileri terörü kullanmaya çalışanlar olabilir. Ama daha dün bir hemşerimizi İstanbul’daki terör saldırısından dolayı toprağa vermek zorunda kaldık. Ne günahı vardı, hiçbir günahı yoktu. Karnındaki bebeği ile toprağa gömmek zorunda kaldığımız polis kardeşimizin ne günahı vardı. Onun için terörü hep beraber lanetlememiz lazım. Ve Allah’a hamdolsun ki kararlılık ile devletimiz terörün üzerine gidiyor mücadelesini yapıyor. İnşallah sonlarını getireceğiz” dedi.
MALATYA’YA ONKOLOJİ HASTANESİ MÜJDESİ
Bakan Tüfenkci konuşmasının devamında hemşehrilerine Malatya’da yeni bir hastane açılacağının müjdesini vererek, “Malatya’ya yeni bir Onkoloji hastanesi gerçekleştirelim dediğimiz de bugün biz onu gerçekleştirmiş durumdayız. Nasıl gerçekleştirmiş durumdayız, yatırım programına aldık ödeneğini aktardık, inşallah önümüzdeki aylar içerisinde rektörlük seçimi bittiğinde oraya da temelini atmış olacağız, Malatya’ya mükemmel bir Onkoloji hastanesini kazandırmış olacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.