Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci’den Malatya Arena Stadyumu’na ilişkin açıklama

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yapımında sona gelinen Malatya Arena Stadyumu’nun son maçlara yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya basınıyla bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2017 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Tüfenkci’den Malatya Arena Stadyumu’na ilişkin açıklama

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yapımında sona gelinen Malatya Arena Stadyumu’nun son maçlara yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya basınıyla bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da spor alanında yapılan yatırımlar tamamlandığında Malatya’nın kıskanılacak bir il haline geleceğini söyledi. Spor alanında Malatya’ya birçok yatırım kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Bakan Tüfenkci, “Spor yatırımları içerisinde geleneksel atlı sporları bağlamında Yazıhan’a 2017 yılı içerisinde yeni bir tesis kazandıracağız. Yazıhan’a, Darende’ye, Doğanyol’a sentetik futbol sahaları inşa ettirdik. Kuluncak’a da bu dönem içerisinde yeni bir sentetik saha yapacağız” diye konuştu.

Bakan Tüfenkci, yapımında sona gelinen Malatya Arena Stadyumu’nun zemininin oturmasının zaman alacağını ancak zeminin son maçlara yetişmesi için çalışacaklarını ifade ederek, “Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. Bizim Yeni Malatyaspor’a şehir olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Bunu yaparsak inşallah bu sezon Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkarırız. Bu noktada Yeni Malatyaspor’umuzun son maçlarını ve şampiyonluk kutlamalarını yeni statta yapmak istiyoruz. Stadımız inşallah Mart ayı içerisinde tamamlanmış olacak ancak stadın çiminin oturması noktasında bir takım sıkıntılar var. Bu noktada da inşallah Ankara’ya gittiğimizde çimlerin hızlı bir şekilde oturması ile ilgili yapılacak bir şey varsa yapacağız ve Yeni Malatyaspor’umuzu yeni stadına kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.