Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci Ve Genel Başkan Yardımcısı Çalık Malatya’da Coşkuyla Karşılandı

65. Hükümet’te Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Bülent Tüfenkci ve AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Öznur Çalık, Malatya’da coşkuyla karşılandı.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yeniden...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
65. Hükümet’te Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Bülent Tüfenkci ve AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Öznur Çalık, Malatya’da coşkuyla karşılandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yeniden getirilmesinin ardından ilk kez Malatya’ya gelen Bakan Bülent Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı Malatya Havaalanı’nda Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı. Vatandaşlar ve partililer, havaalanı çıkış kapısında Bakan Tüfenkci ve Çalık’ı çiçeklerle ve pankartlarla karşıladı. Kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşan Bakan Tüfenkci ve Çalık, daha sonra bir dizi programa katılmak üzere havaalanından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.