Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci: “Türkiye Yıldırım Hızıyla, Yüksek Hızlı Profilli Bir Başbakanla Karşı Karşıyadır”

Gümrük ve Ticaret Bankanı Bülent Tüfenkci, Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan Adayı gösterilmesine ilişkin, “Artık Türkiye yıldırım hızıyla, yüksek hızlı profilli bir başbakanla karşı karşıyadır” dedi.Gümrük ve Ticaret...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bankanı Bülent Tüfenkci, Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan Adayı gösterilmesine ilişkin, “Artık Türkiye yıldırım hızıyla, yüksek hızlı profilli bir başbakanla karşı karşıyadır” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkan Adayı gösterilmesiyle ilgili bir mesaj yayımladı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın az konuşup çok iş yapacağının altını çizen Tüfenkci, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım, siyasete nükteyi getirdi. İlk mesajında da anlaşıldığı üzere az konuşup çok iş yapacak. Binali Yıldırım ismi hep marka olmuş, Türkiye’ye çağ atlatan eserleriyle anılmıştır. 1994’lerde temeli atılan AK Parti misyonunun ve vizyonunun proje mühendislerindendir. Siyasette hep mutabakat ve muvazene unsuru olmuş bir isimdir. Ağırbaşlı, ama ’Yüksek Hızlı’ icraatlara imza atan bir siyasetçidir. Siyasette sempati kanallarını kuran, kara, deniz, demir ve hava yollarında yıldırım hızıyla hamleler gerçekleştirmiş aksiyoner ve vizyoner bir siyasetçidir” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE YILDIRIM HIZIYLA, YÜKSEK HIZLI PROFİLLİ BİR BAŞBAKANLA KARŞI KARŞIYADIR”
“Duble karayolları, hızlı tren demir yolları, Marmaray deniz yolları ve Türk Hava Yolları’nın uçuş noktaları bile onun Türkiye’ye çağ atlatan hamlelerini anlatmak için yeter” diyen Tüfenkci, “2002- 2016 yılları arasında Türk Hava Yolları’nın uçuş noktalarına ve yolcu sayılarına bakın. Siyasette çıkarlarını kaybedenlerin düşük profilli umutları beyhude beklentilerdi. Artık Türkiye yıldırım hızıyla yüksek hızlı profilli bir Başbakanla karşı karşıyadır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.