Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci, Malatya’da Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, trafik kazasında şehit düşen Emniyet Amiri Gaffari Güneş ile terör operasyonunda şehit olan Özel Harekat polisi Oğuzhan Günaydın’ın Malatya’daki ailelerini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.Gümrük...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, trafik kazasında şehit düşen Emniyet Amiri Gaffari Güneş ile terör operasyonunda şehit olan Özel Harekat polisi Oğuzhan Günaydın’ın Malatya’daki ailelerini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, beraberindeki Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Emniyet Amiri Gaffari Güneş’in ailesini ve yine Mardin’in Nusaybin ilçesinde sürdürülen terör operasyonunda şehit olan ve bugün gözyaşları arasında toprağa verilen Özel Harekat polisi Oğuzhan Günaydın’ın ailelerini ziyaret etti. Bakan Tüfenkci, acılı ailelere başsağlığı dileyerek, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.