Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci: “Kılıçdaroğlu Uçkur Ve Çukur Siyaseti Arasına Sıkışmış”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Türkiye’nin enerjisini boşa harcatan bir CHP var. Uçkurla çukur siyaseti arasına sıkışmış bir genel başkanları var” dedi.Bir dizi ziyaretler ve programlara katılmak üzere Antalya’da bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Türkiye’nin enerjisini boşa harcatan bir CHP var. Uçkurla çukur siyaseti arasına sıkışmış bir genel başkanları var” dedi.
Bir dizi ziyaretler ve programlara katılmak üzere Antalya’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, partisinin il başkanlığını ziyaret ederek partilileri ile bir araya geldi. Teşkilatların gece gündüz çalışmaları neticesinde 14 yıla damga vurduklarını söyleyen Tüfenkci, “Bu teşkilatın içinde yer almayan gönlüyle duasıyla yanımızda olan gönüllü Ak Partililer de var. Allah’a hamdolsun ki teşkilatlarımızın elini sıkamayacağını yüzüne bakamayacağı bir fert yoktur. Ak Parti kurulduğundan bu yana hep mazlumun yanında oldu. Kim ne derse desin, her alanda Türkiye 2- 3 kat büyüdü” dedi.
Türkiye’de özgürlükler adına çok çalıştıklarını ve bunları başardıklarını belirten Bakan Tüfenkci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için sarf ettiği sözlerden, MHP’yi ise “Genel kurul karışıklığı” üzerinden sert bir dille eleştirdi. Bakan Tüfenkci şöyle konuştu:
“Karşımızda maalesef yönetilemeyen bir muhalefet ve muhalefet sorunu var. İktidar olmayacak istemeyen de bir muhalefet var. İş yapma laf söylemeyi beceremeyen bir muhalefet var. Şimdilerde geldikleri noktaları görüyorsunuz. Uçkurla çukur siyaseti arasına sıkışmış bir genel başkanları var. Türkiye’nin enerjisini boşa harcatan bir CHP var. Zaten MHP kendi içerisinde ne olacağının hesabı içerisinde. CHP’nin de kimler tarafından nereye sürüklendiğinin bizlerde hayretle izliyoruz. Allah nasip etmesin bunlar bu ülkenin başına gelseler bırakın bu kazanımları korumayı bir bir yok ederler. Ülkeyi küçültme adına ve kaosa etme adına her türlü yönetilemezliği sergilerler” dedi.
Tüfenkci il binasındaki konuşmasının ardından 17.55 uçağıyla kentten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.