Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkçi Gürbulak’ta

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine geldi. Bakan Tüfenkci, ilk olarak İshakpaşa Sarayını gezdi, sonra Gürbulak Sınır Kapısında incelemelerde bulunarak ilgililerle bir toplantı düzenledi. Tüfenkci,...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Tüfenkçi Gürbulak’ta
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine geldi. Bakan Tüfenkci, ilk olarak İshakpaşa Sarayını gezdi, sonra Gürbulak Sınır Kapısında incelemelerde bulunarak ilgililerle bir toplantı düzenledi. Tüfenkci, gümrük sahasını ve Gürbulak Sınır Kapısını incelemek üzere buraya geldiklerini belirterek "Gürbulak Sınır Kapısının özellikle gidiş ve işlem süreçlerini hem güvenli hale getirmek hem de hızlandırma noktasında neler yapılabilir, buradaki sorun nelerdir, yerinde tespit etmek amacıyla buradayız. Kapının yeniden dizayn edilmesinden tutunda personel takviyesine kadar sahada yapılacak değişiklikleri biraz sonra arkadaşlarla sahaları gezmiş olacağız. Bu sahalarda varsa eksiklik yerinde tespit etmek istiyoruz. Amacımız yapılacak ithalat ve ihracatı güvenli hale getirmek, hızlandırmak, ülke ekonomisini canlandırmaktır. Vereceğimiz kararla hem Türkiye’ye yakışır bir şekilde görünümü hem de iş ve işlem süreçlerinin hızlandığı, güvenilir olduğu bir ortam haline getirmek istiyoruz” dedi.
Sonra vatandaşlar ve sürücülerle sohbet eden Tüfenkci, “Önce güvenliği sağlayıp, güvenli hale getirmek amacındayız. Buralara gelmemizin sebebi de bu. Ticaretin kolaylaştırılması için önce güvenliği sağlayacağız daha sonra gereken her şey yapılacak” diye konuştu.
Bakan Tüfenkci, daha sonra Iğdır’a gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.