Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfenkci, Bakanlık Personeliyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakanlık personeliyle Hilton Garden Inn Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.Bakan Tüfenkci, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan’ın kardeşlik, sabır, bereket, rahmet ve...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakanlık personeliyle Hilton Garden Inn Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bakan Tüfenkci, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan’ın kardeşlik, sabır, bereket, rahmet ve en önemlisi de paylaşmak ve yardımlaşmak ayı olduğunu söyledi. Yaşadığımız coğrafyada oruçlarını açacak temiz su ve ekmek bulamayan insanların olduğuna dikkat çeken Tüfenkci, ülkemizde huzur, mutluluk ve istikrar içinde yaşadığımız için şükretmemiz gerektiğini belirtti. Tüfenkci, Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin insanlara hizmet etmek olduğunu ve Bakanlığın çalışmalarının görev alanı itibariyle 78 milyona yansıdığına işaret etti. Başarılara ulaşmak ve hedefleri yakalamada en büyük paya personelin sahip olacağını söyleyen Bakan Tüfenkci, ekip olabilmenin önemine değinerek, “Biz bir ekibiz ve aileyiz. Başarılı çalışmalar herkesin kendini bu kurumun önemli ve işlevsel bir parçası olarak görmesi ve ekip ruhunu hissetmesiyle olur. Bizler iyi ve kalıcı işler yapmak istiyorsak güçlü bir ekip olmalıyız. Sadece Bakanlığın içinde çalışan personelle değil, ilişkili kurumlar, paydaşlarımız, esnaf ve sanatkarlarımız, ticaret odalarımız ve borsalarımızla biz geniş bir aileyiz. Kooperatiflerimizle ve birliklerimizle ve 78 milyonu tüketici olarak kabul ettiğimizde tüm Türkiye’de izi ve emeği olan bir Bakanlığız. Onun için her yerde şunu ifade ediyorum. Biz devlet ve millet arasında güçlü bağlar kuran ve bu ilişkide önemli bir etki ve katkı sağlayan bir Bakanlığız. O yüzden ürettiğimiz her işin toplumda bir karşılığı var” şeklinde konuştu.
"ÖNEMLİ OLAN TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAKTIR"
Bakan Tüfenkci, Bakanlık olarak bir yandan ekonominin güvenli bir şekilde işlemesini sağlarken, bir yandan da tüketicinin güvenli bir şekilde ürünlere kavuşmasını sağladıklarını vurguladı. Ticaretin her aşamasında tüm taraflar için kurallar koyduklarını ifade eden Tüfenkci, “Ben sizleri önemsiyorum. Lütfen sizler de kendi yaptığınız işleri önemseyin. Benim her zaman söylediğim bir şey var. Biz takım halinde şampiyon olmalıyız. İçimizden gol kralları çıksa da önemli değil. Önemli olan takımı şampiyon yapmaktır. Önemli olan sizlerin emekleri ve gayretleriyle millete hizmet etmektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.