Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Süleyman Soylu Başbakanlık İçin Konuştu

Sakarya’da bir dizi açılış gerçekleştiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "22 Mayıs’ta olağanüstü genel kurulumuzun seçeceği genel başkanımızın ve başbakanımızın arkasında bir nefer olarak mücadelemizi sürdüreceğiz”...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da bir dizi açılış gerçekleştiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "22 Mayıs’ta olağanüstü genel kurulumuzun seçeceği genel başkanımızın ve başbakanımızın arkasında bir nefer olarak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi açılış için geldiği Sakarya’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakanlık için kulislerde adının geçtiği sorusu üzerine açıklama yapan Bakan Soylu, “AK Parti kendi adına kurumunun işleyişini, sürecini ortaya koyan bir anlayışın adıdır. AK Parti 15 yıl önce kurulmuştur ama bu milletin benliğinde bu milletin tarihi ile yaşıttır. Bu milletin var olma tarihiyle yaşıttır. Kendi adına kendi sürecini Türkiye’de anlamlı bir şekilde yürütmektedir ve gerçekleştirmektedir. Bundan sonra da yürütecektir. Şunu net söylüyorum şahıslarla kayım bir hareketin adı değildir. Bizim varlığımızın veya yokluğunun AK Parti açısından hiçbir şekilde ehemmiyeti hiçbir önemi söz konusu değildir. Bu hareketin sahibi millettir. Millete ait siyasi partilerin sahibi millettir. Bunu açık yürekle ifade etmem gerekir ki bunu gerçekleştirebilecek arkadaşlarımız mevcuttur. Her biri hakkıyla yerine getirebilecek kabiliyete sahiptir. Bu kadar dönüşümü gerçekleştiren, bu kadar gelişimi gerçekleştiren, milletimizi memnun etmek için seferber olan anlayışın hakikaten Türkiye’nin bugünü yarına taşıyacak bir gücü ve kuvveti vardır. Biz bu konuda inşallah 22 Mayıs’ta olağanüstü genel kurulumuzun seçeceği genel başkanımızın ve başbakanımızın arkasında bir nefer olarak mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.