Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu’nun Göz Yaşları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından şehit yakınları ve gazilere verilen iftar yemeğinde katıldı. Bakan Soylu konuşma yaptığı gözyaşlarına hakim olamadı.KTÜ Sahil Tesislerinde...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından şehit yakınları ve gazilere verilen iftar yemeğinde katıldı. Bakan Soylu konuşma yaptığı gözyaşlarına hakim olamadı.
KTÜ Sahil Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Bakan Soylu’nun yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile şehit yakını ve gazi ile aileleri katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu konuşma esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Bakan Soylu, “Acılarımız yüreğimizdedir. Sabrımız elbette ki milletin siz ailelerin en yüksek doruğundadır. Ama bir şeyden vazgeçemeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Şu 780 bin kilometre kareden Allah şahittir ki, bir tek çakıl taşı kopartmayı akıllarına koyanın aklına mıh çakarız mıh. Bugün yaşanan her şey bize derstir ve bize büyük bir öğretidir. Biz bunun farkındayız ve biz bu dersle amel etmek zorundayız. Başka hiçbir çıkar yolumuz yoktur. Sabrınıza, kararlılığınıza, ayakta duruşunuza minnettarız. Biz sizin evlatlarınız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.