Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu: "Yeni Bir Anayasaya Adım Atıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasaya ve başkanlık sistemine adım atıldığını açıkladı. Bakan Soylu, güçlü, büyüyen ve huzurlu bir Türkiye’nin dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayacak yeni anayasa...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasaya ve başkanlık sistemine adım atıldığını açıkladı. Bakan Soylu, güçlü, büyüyen ve huzurlu bir Türkiye’nin dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayacak yeni anayasa için milletin kabulü ve gayretinin şart olduğunu belirtti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Muğla’da Köyceğiz Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada anayasa ve başkanlık konusunu değerlendiren Bakan Soylıu, "Yeni bir anayasaya doğru adım atıyoruz. Hep birlikte adım atıyoruz. Bunu inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bilmenizi istiyorum, artık Türkiye yeni anayasasında başkanlık sistemi ile beraber, ama milletimizin kabulü ile milletimizin ortaya koyacağı bir gayret ile yepyeni bir yolculuğa çıkacaktır. Bu ülkede birinci boğaz köprüsünü de istemediler, ama bugün ezerinden herkes geçiyor. Bugün bu ülkede ikinci boğaz köprüsünü de rahmetli Özal söylerken istemediler. Bu ülkede Keban Barajını da istemediler. Allah’tan Marmaray’ı görmediler yerin altında olduğu için. Eğer onu görselerdi onu da itiraz ederlerdi. Milletimizi anahtarın kendinde olduğu yeni bir sistem ile milletimizi buluşturma zamanıdır. İşte onun adı Başkanlık sistemidir. Yeni anayasa, başkanlık sistemi, yatırımlar, reformlar, büyüyen, güçlü giden, hızlı giden bir Türkiye. Dünya’da hak ettiği yeri bulan Türkiye’yi hep beraber kucaklayarak getireceğiz. İnşallah huzuru da hep beraber sağlayacağız. Bu vesile ile önümüzdeki hafta bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Çalışanlarımızın bayramı. Onu da huzur içinde gerçekleştireceğiz. Türk-İş Çanakkale’de şehitlerimiz ile beraber, Hak-İş Sakarya’da çalışanlarımız ile beraber ve diğer tüm sendikalarımız İstanbul’da büyük bir iş ahengi, iş uyumu ve AK Parti’nin çalışanlar ile birlikte bayram yaptığı anlayışı içerisinde insanlar huzurlu bir 1 Mayıs geçirecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.